Рада ухвалила важливий закон про оборону України
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада ухвалила важливий закон про оборону України

Рада ухвалила важливий закон про оборону України

Верховна Рада України

відповідним проектом закону, за який проголосувало 265 нардепів, збільшила витрати на оборону і безпеку країни на 7,1 мільярда гривень.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

"Українську правду"

.


Ініціатором законопроекту був прем'єр-міністр Володимир Гройсман.


Законом збільшено видатки на оборону та безпеку на суму 7,1 млрд гривень, з них на грошове забезпечення - 6,3 млрд гривень. Зокрема, передбачено збільшити фінансування Міністерства оборони на 3,8 млрд гривень, Головного управління розвідки Міністерства оборони - на 175 млн гривень, Національної поліції - на 2,4 млрд гривень.


Також передбачено збільшення фінансування Державної прикордонної служби та інших силових структур - на 782,7 млн ​​гривень, СБУ - на 128,5 млн гривень, Управління державної охорони України - на 51 млн гривень.


На оплату праці з нарахуваннями працівників центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій та закордонних дипломатичних установ України виділяється 1,5 млрд гривень.


Міністерству регіонального розвитку виділяється 950 млн гривень, на підтримку вугледобувних підприємств - 420 млн гривень; Міністерству юстиції для забезпечення фінансування витрат, пов'язаних з представництвом інтересів України в закордонних юрисдикційних органах - 90 млн гривень.


Крім того, 50 млн гривень виділено на модернізацію і оновлення матеріально-технічної бази професійно-технічних навчальних закладів державної форми власності.


Як повідомляв ONLINE.UA, у Верховній Раді України

не схвалили законопроект, згідно з яким російським артистам для виступів в Україні необхідно було б публічно засудити російську агресію проти України

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?