Порошенко дорікнув колегам і подякував Путіну
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко дорікнув колегам і подякував Путіну

Порошенко дорікнув колегам і подякував Путіну
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко дорікнув політикам України через роз'єднаніть і егоїзм і поставив у приклад політичному класу народ України, який демонструє «приголомшливу єдність», також президент розповів, за що Україна може бути вдячною президенту РФ Володимиру Путіну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».
"Зверніть увагу, яку приголомшливу єдність демонструє український народ ... охороняючи Україну від російської агресії, які чудеса демонструє, коли руйнують будь-який сценарій Путіна (президента Росії Володимира Путіна - Ред.) - забезпечити внутрішню нестабільність», - сказав Порошенко на зустрічі зі студентами-істориками з нагоди 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського в Києві.
«І наскільки роз'єднаним, егоїстичним виступає український політичний клас. Він не бачить необхідності, виходячи із зовнішніх обставин, регулювати і тримати в руках градус політичної конкуренції", - додав Порошенко.
Президент підкреслив, що однією з цілей гібридної війни Росії проти України є розхитування політичної ситуації в нашій країні зсередини.
«Москва завжди користувалася в своїх інтересах перевагами демократичних систем в сусідніх державах, щоб поглинути їх», - також написав Порошенко в своєму офіційному Twitter.
«І розхитування ситуації всередині є одним з методів гібридної війни Кремля проти України», - додав президент в соцмережі.




Він також висловив іронічну подяку президенту РФ Володимиру Путіну за те, що Україна позбулася політики багатовекторності і тепер цілком орієнтована на Захід.


"Володимиру Путіну можна подякувати за те, що у нас немає вже багатовекторності. З 13%, які підтримували НАТО в 2013 році, зараз це вже 54%. З 32%, які підтримували європейську інтеграцію, українська нація стала настільки мудрою, що вже більше 70% підтримують європейський вектор розвитку нашої держави", - сказав Порошенко на зустрічі з київськими студентами, передає

УНН

.


Як повідомляв ONLINE.UA,

6 жовтня народний депутат України від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко заявив, що пропрезидентська фракція не буде голосувати за постанову про впровадження візового режиму з Росією

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?