Знову взяли Берлін: Росія вразила новим прикладом перемогобісся
Категорія
Світ
Дата публікації

Знову взяли Берлін: Росія вразила новим прикладом перемогобісся

Знову взяли Берлін: Росія вразила новим прикладом перемогобісся
Джерело:  online.ua

Московський баскетбольний клуб ЦСКА подарував фанатам, які їздили до Берліна підтримувати команду на матчі Євроліги проти Фенербахче (Туреччина), медалі "За взяття Берліна".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт клубу.
"Усі вболівальники, хто був на переможному для всіх нас виїзді в Берліні і допоміг здобути довгоочікувану перемогу в боротьбі з непоступливими суперниками і натовпом чужих уболівальників, будуть нагороджені пам'ятними армійськими медалями "За взяття Берліна", - йдеться в повідомленні.
Відзначимо, медаль "За взяття Берліна" затвердили 9 червня 1945 року, і нею нагороджувалися військовослужбовці, які брали пряму участь в штурмі Берліна, а також організатори бойових операцій в місті.
Росіянин Олександр Тихонов, який є чотириразовим олімпійським чемпіоном з біатлону, прокоментував подібне створення культу перемоги в Росії і його перетворення на якесь "побєдобєсіє" наступними словами: "З моральної точки зору це неправильно. Мій батько дійшов до Берліна, але я ж не поїду отримувати медаль як його спадкоємець. Це маразм сьогоднішньої політики".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилася вражаюча добірка прикладів "побєдобєсія" в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?