У Миколаєві розстріляли поліцейських, місто підняте на вуха: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві розстріляли поліцейських, місто підняте на вуха: з'явилися фото

У Миколаєві розстріляли поліцейських, місто підняте на вуха: з'явилися фото

Увечері 5 жовтня в Миколаєві сталася стрілянина, в результаті якої постраждали двоє правоохоронців, в місті оголошено план "Перехоплення" .
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Миколаївській області.
Близько 20:00 5 жовтня з'явилася інформація про те, що біля супермаркету "Фуршет" на Богоявленському проспекті почалася бійка із застосуванням зброї. Поруч знаходилися правоохоронці, які, не перебуваючи на службі, вирішили втрутитися, щоб припинити порушення громадського порядку.
В результаті зіткнення поліцейські отримали вогнепальні поранення ноги і живота, в той час як двоє порушників втекли з місця події на сірому Daewoo-Lanos. У мережі з'явилися фото з місця події.
За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про хуліганство, запобіжний захід для якої передбачає позбавлення волі на термін в 3-7 років.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Миколаєві чоловік на смерть збив чотирьох дорожніх робітників.


Фото: korabelov.info



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?