Війна на Донбасі стала вигідна: волонтер розповіла про "договорняки"
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі стала вигідна: волонтер розповіла про "договорняки"

Війна на Донбасі стала вигідна: волонтер розповіла про "договорняки"
Джерело:  online.ua

Волонтер Діана Макарова пояснила, як вищі чини влади наживаються на війні, яка відбувається на окупованому Донбасі.
Про це вона розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Це звучить страшно і гидко, але ми ж розуміємо, що "Мінськ" - само собою, але десь на лінії фронту йдуть свої якісь переговори. Причому, як правило, не на рівні бійців, комбатів або комбригів (хоча таке теж трапляється, коли мова йде про контрабанду). Ці домовленості відбуваються на більш високому рівні", - розповіла волонтер.
"Ми знаємо про те, що фронт раптом став дуже пухким в одних місцях і дуже міцним, насиченим - в інших. Там, де фронт насичений - там вогонь. Де дірчастий, і де, здавалося б, в будь-який момент ворог міг би посунути і захопити наші території - там тиша. Само собою, в голову одразу приходить припущення, що фронт тримається на якихось домовленостях", - продовжила вона.
"Нас лякає не те, що не стріляють там, де повинні були, за логікою, стріляти. Нас лякає те, що війна давно перейшла в фазу, яка, можливо, вигідна обом сторонам. Не армії, а вищим чинам. Війна - вигідна. І це дуже погано", - резюмувала Макарова.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Ходять тривожні чутки про договорняки і здачу частини Донбасу - волонтер Діана Макарова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?