У Путіна нахабно прокоментували переговори з Нуланд в Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна нахабно прокоментували переговори з Нуланд в Москві

У Путіна нахабно прокоментували переговори з Нуланд в Москві
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков звинуватив Україну в невиконанні мінських домовленостей в рамках коментаря про результати переговорів помічника президента РФ Владислава Суркова з помічником державного секретаря США Вікторією Нуланд.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».
"Поширюється розуміння того, що Київ не виконує зобов'язання по Мінським домовленостям, особливо в політичній частині», - сказав Пєсков.
«До сих пір не робляться ті кроки, які чітко прописані на папері і підписані президентом Порошенком", - додав Пєсков, відповідаючи на питання про переговори Нуланд і Суркова українського журналіста.
За словами Пєскова, в зв'язку з цим, «сторони (Сурков і Нуланд - Ред.) говорять саме в руслі необхідності використання всілякого впливу і методів тиску на Київ з тим, щоб спонукати Україну, українську сторону у виконанні взятих на себе зобов'язань».
"У США шириться розуміння?", - уточнив журналіст.
Пєсков відповів: "У всіх учасників".
Як повідомляв ONLINE.UA, в заяві посольства США в РФ було сказано про переговори Нуланд і Суркова, що "обидві сторони підтвердили, що розведення сил і засобів на перших ділянках лінії розмежування є важливим початковим кроком на шляху поліпшення ситуації з безпекою (на Донбасі - ред.), але належить зробити набагато більше".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?