Мільярдер Сорос звернувся до росіян з незвичайним проханням
Категорія
Світ
Дата публікації

Мільярдер Сорос звернувся до росіян з незвичайним проханням

Мільярдер Сорос звернувся до росіян з незвичайним проханням
Джерело:  online.ua

Американський мільярдер і філантроп Джордж Сорос звернувся до росіян із закликом припинити злочини проти людяності, які президент РФ Володимир Путін здійснює в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт фонду Сороса "Відкрите суспільство".
Бізнесмен підкреслив, що весь світ є свідком гуманітарної катастрофи, яку Путін разом зі своїм "протеже", президентом Сирії Башаром Асадом, влаштував в Сирії.
"Я звертаюся до жителів Росії, Європи і решти світу із закликом не стояти склавши руки, а висловлювати своє обурення. Вираз громадської думки може спонукати президента Путіна покласти край його жахливим злочинам проти людяності, - йдеться в зверненні Сороса. - Російські літаки бомбардують мирне населення Алеппо, другого за величиною міста, щоб допомогти сирійським урядовим військам на землі. Комбінований штурм, крім іншого, припинив роботу тих лікарень міста, які ще залишалися і позбавив населення питної води".
Також мільярдер навів статтю The New York Times, де мова йде про те, що російський президент буде агресивно діяти в найближчі чотири місяці, які залишилися до інавгурації нового президента США, сподіваючись, що чинний президент Барак Обама нічого не зробить, а наступний президент буде вже просто поставлений перед фактом. "Коли факти будуть повністю встановлені, бомбардування Путіним Алеппо буде розцінено як один з найбільш кричущих військових злочинів сучасного світу", - підкреслив Джорж Сорос.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше РосЗМІ представили нову пропаганду, в якій описали, що було б, якби Росія не направила свої війська в Сиріюю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?