У Путіна видали гучну заяву про майбутнє Донбасу: соцмережі зловтішаються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна видали гучну заяву про майбутнє Донбасу: соцмережі зловтішаються

У Путіна видали гучну заяву про майбутнє Донбасу: соцмережі зловтішаються
Джерело:  ТАРС

Директор департаменту загальноєвропейської співпраці Міністерства закордонних справ РФ Андрій Келін заявив, що Росія виступає за інтеграцію окупованого Донбасу назад в Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Щоб зупинити потік біженців зі східної України ми намагаємося врегулювати кризу в цій країні. Ми виступаємо за те, щоб Донбас інтегрувався в Україну на рівних умовах, щоб там не було гоніння або геноциду російськомовного населення", - заявив Келін.
Він також додав, що виступає за амністію для бойовиків і особливий статус Донбасу.
"Люди там повинні отримати законодавчо, конституційно оформлений статус, пройти амністію, пройти остаточно не тільки військове, але і політичне врегулювання. Це допоможе економічному відновленню і створенню сприятливих умов для розвитку східної України", - заявив дипломат.
Соцмережі зловтішаються.





Останній коментар є пародією на недавнє висловлювання міністра культури РФ Мединського, який, обговорюючи з журналістами побачену разом з президентами Росії і Казахстану художню стрічку "28 панфіловців", заявив: "Моє глибоке переконання полягає в тому, що навіть якби ця історія була вигадана від початку і до кінця, навіть якби не було Панфілова, навіть якби не було нічого - це свята легенда, до якої просто не можна торкатися. А люди, які це роблять, мразі кінчені".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

один з колишніх ватажків ДНР Олександр Бородай заявив, що окупований Донбас став "сірою зоною".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?