Вбивство Шеремета: стало відомо про важливе рішення суду
Категорія
Політика
Дата публікації

Вбивство Шеремета: стало відомо про важливе рішення суду

Вбивство Шеремета: стало відомо про важливе рішення суду

Слідчим у справі щодо убивства українського журналіста Павла Шеремета нададуть тимчасовий доступ до інформації мобільних операторів МТС Україна, Київстар та lifecell, а також до відеозаписів з камер готелю "Опера".
Таке рішення прийняли 12 вересня в Печерському районному суді Києва, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
Наявна у операторів інформація щодо моніторингу абонентів в зоні дії певних базових станцій за виділений період 2016 року надана в електронному та друкованому вигляді. Також з можливістю вилучення нададуть доступ до копій записів камер відеоспостереження з фасаду будинку за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 53 в Києві.
Нагадаємо, вранці 20 липня Павло Шеремет загинув в Києві в результаті вибуху автомобіля. На думку Генпрокурора Юрія Луценка, основною версією вбивства є професійна діяльність журналіста.
Як повідомляв ONLINE.UA, глава Нацполіції України Хатія Деканоїдзе звернулася до Німеччини за допомогою у справі вбивства Павла Шеремета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?