Справа про загибель MH17: Нідерланди заявили про брехню Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Справа про загибель MH17: Нідерланди заявили про брехню Росії

Справа про загибель MH17: Нідерланди заявили про брехню Росії

Офіційний представник генпрокуратури Нідерландів Вім Де Браун заявив, що Росія не надавала міжнародній слідчій групі первинні радарні дані щодо катастрофи малайзійського Боїнга МН17 на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Європейську правду.
Раніше спікер міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова заявила, що за кілька днів до оприлюднення звіту слідчої групи щодо загибелі МН17, Росія надала первинні дані з радарів, а експерти нібито проігнорували ці дані.
"Ні, ми до сих пір нічого не отримували від РФ. Ніякої інформації з цього приводу вони нам не давали. Так, ми дійсно знаємо про нібито існування радарних даних, але як і ви, тільки з публікацій в газетах, публічних виступах представників РФ" , - сказав Вім Де Браун.
За його словами, представники прокуратури Нідерландів не збираються публічно спростовувати заяви представників МЗС РФ.
"Ні, ми цим не повинні займатися. Це вже справа МЗС Нідерландів", - зазначив представник прокуратури.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністерство закордонних справ Росії викликало посла Нідерландів в РФ Регіну Джонс-Бос, щоб висловити незгоду з результатами розслідування міжнародної слідчої групи катастрофи МН17 на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?