Соцмережі розвеселила новина про похорон Путіна і Медведєва
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі розвеселила новина про похорон Путіна і Медведєва

Соцмережі розвеселила новина про похорон Путіна і Медведєва
Джерело:  Gazeta.ru

Міноборони Росії підготувало законопроект, яким скоротило розмір витрат на поховання перших осіб держави - наприклад, президента Володимира Путіна, екс-президента СРСР Михайла Горбачова, прем'єрів і міністрів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gazeta.ru.
У разі смерті чинного президента Росії Володимира Путіна, нинішнього прем'єр-міністра Дмитра Медведєва або екс-президента СРСР Михайла Горбачова на їх поховання витратять до 706 000 рублів (при похованні труни з тілом в землю), до 653 тис. руб. (при похованні урни з прахом в землю) або до 592 тис. руб. (урни з прахом в нішу колумбарію).
Ще навесні на цей ритуал хотіли затвердити на 40% більшу суму - 1 180 000 рублів, але тоді документ не пройшов експертного затвердження.
У той же час витрати на надгробок чинного і колишніх глав держави скоротяться всього на тисячу рублів - до 3 млн 927 тисяч рублів.
У соцмережах радіють.




Як повідомляв ONLINE.UA, в 2013 році в Україні в Костополі Рівненської області установили надгробок Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?