Розстріл поліцейських в Миколаєві: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Розстріл поліцейських в Миколаєві: з'явилося відео

Розстріл поліцейських в Миколаєві: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

У мережі з'явилося відео з місця нападу на поліцейських, який стався увечері 5 жовтня в Миколаєві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Нагадаємо, 5 жовтня близько 20:00 біля супермаркету "Фуршет" на Богоявленському проспекті почалася бійка із застосуванням зброї. Поруч були правоохоронці, які, не перебуваючи на службі, вирішили втрутитися, щоб припинити порушення громадського порядку. В результаті зіткнення поліцейські отримали вогнепальні поранення ноги і живота. За словами медиків, один потерпілий був доставлений в лікарню з множинними ножовими пораненнями нижніх кінцівок і кровотечею. Він був прооперований,
Очевидці кажуть, що стріляли 9-10 разів, після чого нападники швидко сіли в свій автомобіль і втекли з місця злочину. Правоохоронці зараз розшукують нападників, в місті оголошено план перехоплення.



Як повідомляв ONLINE.UA, в Києво-Святошинському районі Київської області двоє чоловіків побили дівчину пакетом з цеглою, в результаті чого вона в тяжкому стані потрапила в реанімацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?