Порошенко схвилював соцмережі розповіддю про свої бої: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко схвилював соцмережі розповіддю про свої бої: з'явилося відео

Порошенко схвилював соцмережі розповіддю про свої бої: з'явилося відео

У соціальних мережах активно обговорюють розповідь президента Петра Порошенка про те, як він служив в радянській армії і брав участь в бойових діях.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Телебачення Торонто.
На зустрічі зі студентами-істориками з нагоди 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського в Києві Порошенко сказав:
"Ось я провів два роки в радянській армії, і в тому числі брав участь в бойових діях. Був призваний з другого курсу. А через два роки повернувся на третій. Був призваний в 1984 році, а повернувся в 1986 році. Можу сказати, що після армії це зовсім інше сприйняття світу. Зовсім інше. Формує людину".
У мережі відзначили, що студентам-історикам розповідати такі речі досить ризиковано, адже хто, як не вони, повинні знати, що в 1984-86 роках в російському Ахтубінську на кордоні з Казахстаном, де, як пишуть ЗМІ, Порошенко служив в ППО, а потім в Києві, куди його перевели, ніяких бойових дій не відбувалося.
"З іншого боку, Порошенко видніше, це ж він особисто брав участь в тих боях, а не якісь студенти-історики. Що ж, як мінімум, це пояснює особливості зачіски його армійського друга Ігоря Кононенка. Мабуть, Порошенко встановлював зенітку на широку спину вірного друга і цілими ескадрильями збивав ворожі винищувачі в розпеченому степовому небі, а потім ще і виносив друга з обпаленим волоссям з поля бою до найближчої бочки з пивом, щоб прикласти компрес на голову. У "Телебачення Торонто" виникають серйозні побоювання, які нові деталі біографії приготує Президент до зустрічі, наприклад, зі студентами-астрофізиками. Можливо, ми почуємо нову історію, як Порошенко разом з Кононенком, влаштувавши засідку в степу, прицільним вогнем зі своєї зенітки ліквідували Зірку Смерті разом з Імператором Палпатіном і армією штурмовиків. Тим більше що хронологічно її знищення в "Зоряних війнах" майже збігається з початком служби Порошенко в ППО", - йдеться в повідомленні групи.
Vitaliy Ukhansky: "Це пролог до першого ордену Героя України".
Dmytro Khiluk: "Поки ти в тилу баб псував, я в танку горів" П.А.П".
Symon Jemčenko: "Користі від Порошенка все менше і менше. Кравчук хоч УПА допомагав".
Svetlana Suviy: "АААА!!! Сам Дарт Вейдер після тих боїв з переляку погодився обжитися на Землі (і не де-небудь, а в Україні) в добровільному ув'язненні і складати конкуренцію на президентських виборах, щоб перемога Петра Олексійовича була ще переможніше".



Як повідомляв ONLINE.UA,

Петро Порошенко розповів, як його син Олексій Порошенко переміг в конкурсі на вступ у приватну англійську школу-пансіон для хлопчиків Ітонський коледж

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?