Загибель бійця на Донбасі: з'явилися подробиці і фото
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель бійця на Донбасі: з'явилися подробиці і фото

Загибель бійця на Донбасі: з'явилися подробиці і фото

Стало відомо, що в зоні АТО на окупованому Донбасі в результаті боїв загинув майор Збройних сил України Олексій Ємець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook користувача Віктора Кисіля.
"Загинув патріот, майор Збройних Сил України Олексій Ємець. Вічна слава герою!", - написав він.
Олексій Ємець був журналістом і письменником. Журналіст Олег Перегон в Facebook зазначив, що Ємець пішов на війну добровольцем.
"Путлерівські полудурки вбили прекрасного журналіста, унікального письменника, ветерана правоохоронних органів (в минулому - непідкупного слідчого прокуратури), комісованого через слабке серце з органів прокуратури багато-багато років тому, який зайнявся правозахисною журналістикою. Він пішов добровольцем на війну, хоча міг залишитися в тилу за всіма документами. Він завжди був безстрашний", - написав журналіст.
Нагадаємо, в Міноборони також розповіли, що за минулу добу на Донбасі один військовий отримав поранення, ще один - контузію.
Як повідомляв ONLINE.UA, волонтер Діана Макарова заявила, що в штабі АТО в інформаційних зведеннях занижують втрати української армії на Донбасі і часом надають недостовірні відомості про тяжкість обстрілів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?