У Серьоги розповіли про його "мінування" літака
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Серьоги розповіли про його "мінування" літака

У Серьоги розповіли про його "мінування" літака
Джерело:  Sputnik Білорусь

Білоруський представник музиканта Сергія Пархоменка (Серьоги) спростував інформацію про те, що репер був затриманий в московському аеропорту "Внуково" за "мінування" літака.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sputnik Білорусь.
Раніше ЗМІ повідомляли, що сьогодні вранці до чергової частини поліції московського аеропорту "Внуково" надійшов дзвінок про мінування авіалайнера, що виконує рейс до Мінська. Літак в цей момент вже перебував у повітрі. Людиною, яка зробила цей дзвінок, виявився білоруський репер Серьога, який, нібито, таким чином намагався затримати рейс, на який запізнився.
Після чого артиста доставили в поліцію, де він, нібито, відмовився від своїх слів, звинувативши в обмані співробітників авіакомпанії.
"Дізнався цю історію від журналістів, які мені зараз просто обривають телефон. Я зателефонував Сергію, він зняв трубку, поржали... Він сказав, що це "качка", і не хоче нічого коментувати", - повідомив директор Серьоги Руслан Стариковський.
За його словами, зараз Серьога в Москві, летіти сьогодні в Мінськ він не планував.
"Думаю, його близькі друзі точно б знали про плани Серьоги відвідати Мінськ", - додав представник співака.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Серьогу відпустили з відділу поліції. Він покинув лінійний пост, швидко сів у автомобіль темного кольору, припаркований на території, і поїхав, відмовившись відповідати на запитання журналістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?