Скандал зі співачкою- "кримнашисткою" в Києві розгорається: з'явилися нові гучні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал зі співачкою- "кримнашисткою" в Києві розгорається: з'явилися нові гучні деталі

Скандал зі співачкою- "кримнашисткою" в Києві розгорається: з'явилися нові гучні деталі

Скандал з київським концертом російської співачки Наташі Корольової

, яка підтримала анексію Криму, не вщухає - в мережі нагадали, що артистка в 2008 році стала членом правлячої партії "Єдина Росія", а в 2015 році виконала явно антиукраїнську пісню..


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook бійця батальйону "Свята Марія" Марата Сайфуліна.


"Треба відзначити, що Наташа Корольова є членом путінської партії «Єдина Росія», про що йдеться в російській газеті "Комерсант" 08.04.2008р", - написав він, додавши відповідний скріншот.




Сайфулін також нагадав, що в 2015 році Корольова виконала в новорічній програмі пропагандистського телеканалу "Росія 1" пісню "Москва - Одеса", в якій висміюють українців.
"У 2015 році співачка Наташа Корольова з дуетом Володимира Данильця і ​​Володимира Мойсеєнка («кролики») виконала пісню "Москва - Одеса" в новорічній програмі каналу "Росія 1". У пісні йде натяк на те, що під час неоголошеної війни, яку РФія зараз веде з Україною, у росіян з'явилися перепони з проїздом (перельотом) в Україні. "Зараз в Одесу простіше через Рим", - співають у пісні. Для московитів все це вигляд має веселий і сприймається, як доречний «тролінг хахлов», які щось знову викинули. Співаючи «нельотна погода в голові...», - вони прямо натякають на президента України. Саме президент указом від 16 вересня ввів в дію рішення РНБО від 2 вересня 2015 про заборону авіасполучення з РФіею. "Може, нам дадуть відповідь всім, хлопці, як прийнято - питанням на питання - кому, навіщо все це було треба..."- цими словами артисти завершили композицію", - зазначив він.


Як повідомляв ONLINE.UA, директор палацу "Україна"  Роман Недзельський заявив, що концерт російської поп-співачки Наташі Корольової, запланований на 14 грудня в Києві, відбудеться незважаючи на критику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?