Порошенко призначив нового главу однієї з областей України
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко призначив нового главу однієї з областей України

Порошенко призначив нового главу однієї з областей України
Джерело:  president.gov.ua

Президент Петро Порошенко призначив  народного депутата від БПП Олексія Савченко  головою Миколаївської обласної державної адміністрації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відповідний указ, опублікований на сайті глави держави.
"Призначити Савченко Олексія Юрійовича головою Миколаївської обласної державної адміністрації з 6 жовтня 2016 року з випробувальним терміном три місяці й оплатою праці відповідно до законодавства", - йдеться в документі.
Нагадаємо, 13 вересня конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Савченко новим керівником Миколаївської обласної державної адміністрації.
Також повідомлялося, що результати конкурсу з обрання голови Миколаївської ОДА оскаржать в суді. Один з учасників конкурсу порахував, що його провели непрозоро.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Верховна Рада прийняла в цілому законопроект про продовження мораторію на продаж сільськогосподарських земель до 1 січня 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?