В Міноборони назвали число українських бійців, які загинули з початку року на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

В Міноборони назвали число українських бійців, які загинули з початку року на Донбасі

Міноборони України
В Міноборони назвали число українських бійців, які загинули з початку року на Донбасі

Міністр оборони Степан Полторак розповів, що в зоні проведення АТО на Донбасі з початку 2016 року загинули 173 українських військовослужбовця.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони України.
«На сьогоднішній день Росія продовжує політику цілеспрямованої ескалації конфлікту. З початку 2016 року російські окупаційні війська більше 12 тисяч разів порушили режим припинення вогню, що призвело до загибелі 173 військовослужбовців», - заявив Полторак на зустрічі з начальником Головного штабу оборони Збройних сил Королівства Швеція Денисом Гуленспоре, що відбулася в Стокгольмі.
Він також повідомив своєму шведському колезі, що на території України незаконно перебуває 6 тисяч військовослужбовців ЗС РФ.
На зустрічі сторони також обговорили план українсько-шведського співробітництва. Зокрема, мова йшла про допомогу українській стороні в підготовці фахівців з тактичної медицини, а також про відновлення співпраці в сфері екологічної безпеки.
Як повідомляв ONLINE.UA, представник України в тристоронній контактній групі  Леонід Кучма заявив, що одночасне розведення сторін у Станиці Луганській відбудеться тільки в разі дотримання режиму повної тиші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?