Затримання бойовика ДНР під Києвом: з'явилося нове фото
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання бойовика ДНР під Києвом: з'явилося нове фото

Затримання бойовика ДНР під Києвом: з'явилося нове фото

У мережі з'явилося фото  затримання в Борисполі іноземного найманця, який воював проти України на боці бойовиків ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Романа Синіцина.
"Мабуть в Борисполі мабуть СБУ-шні опєра, мабуть з ДКР приняли сєпара, який воювати приїхав. Опєра так паляться військовими красовками-берцами під цивільний прикид. Один в туфлях і кожані тільки не палиться. Справжній опєр", - написав він.



У мережі також звернули увагу на конспірацію співробітників СБУ.

Максим Рябоконь: "Конспірація. Хлопці красені".
Rodion Shovkoshytnyi: "У туфлях такий типовий мусорський оперок. Палиться більше інших".
Петро Журавель: "На моді".
Сергій Цибулько: "Та зараз так пів Києва ходить".
Нагадаємо, затриманий - громадянин однієї з країн Південної Америки, починаючи з листопада 2002 року побував майже в усіх "гарячих точках" світу. Восени 2014 прибув на Донбас і приєднався до бандформування "Вікінг". Брав участь у бойових діях в районі Вергулівки, Первомайського, Горлівки, Старобешево, Дебальцеве, Донецького аеропорту. Також іноземець тісно співпрацював з російськими спецслужбами, тренував бойовиків, формував з числа іноземців розрахунки мінометних батарей.
Як повідомляв ONLINE.UA,  міністерство оборони Росії заявило, що Служба безпеки України готується до затримання російських військових у складі Спільного центру з координації та контролю режиму припинення вогню на Донбасі (СЦКК) за нібито шпигунство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?