Лідер російської опозиції "оригінально" висловився щодо війни з Україною
Категорія
Світ
Дата публікації

Лідер російської опозиції "оригінально" висловився щодо війни з Україною

Лідер російської опозиції "оригінально" висловився щодо війни з Україною
Джерело:  Ехо Москви

Один з лідерів російської опозиції Олексій Навальний переконаний, що президент РФ Володимир Путін  розв'язав війну в Україні для того, щоб відвернути росіян від внутрішніх проблем країни.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Эхо Москвы».

«Це війна, розв'язана Путіним Володимиром Володимировичем для вирішення своїх внутрішньополітичних проблем. Ось він хоче поневолити той самий російський народ і далі, і тому влаштував війну на Україні, яка нікому не потрібна, і російському народу в першу чергу », - підкреслив Навальний.
Також він заявив, що «російський народ зараз платить більше за продукти через цих безглуздих санкцій, російський народ платить ще більше через безглуздих контр-санкцій».


«Російські солдати гинуть там незрозуміло за що, їх ховають на якихось таємних кладовищах. Нема ніякої війни росіян з українцями, це війна Путіна за те, щоб тримати в рабстві населення нашої країни », - додав опозиціонер.
У той же час він розповів, що на Донбасі «ми бачили, і бурятські танкісти там десь гинули і отримували поранення».


«Значить, ось, що точно зараз росіянам не потрібно - так це завоювання України і встановлення якихось прапорів над Києвом. Чорт з ними, нехай живуть, як хочуть », - впевнений Навальний.
За його словами, «у російських проблема в тому, що, перепрошую, в Смоленській області ніхто не живе, подивіться, проїдьте - все поля заросли, люди абсолютно деградують».


«Я вам хочу сказати, що той ступінь принижень і переслідувань, яким піддавалися російські, наприклад, в Узбекистані чи в Таджикистані, вона навіть і близько не можна порівняти з тим, що відбувається, відбувалося в Україні. В Україні, звичайно, існують проблеми, існувала проблема російської мови. Але говорити про те, що російські піддавалися таким же гонінням - це просто було навіть смішно », - резюмував він.
Нагадаємо, раніше Навальний виступив проти анексії Криму, заявивши при цьому, що півострів після окупації де-факто належить Росії, і він, навіть прийшовши до влади, повертати його Україні не став би: "Крим - це бутерброд з ковбасою, чи що, щоб його туди-сюди повертати? ".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального провів розслідування щодо путінського кухаря, який завдяки своїй близькості до президента РФ став мільярдером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?