Перепалка Порошенка і студента про АТО потрапила на відео і збурила мережу
Категорія
Політика
Дата публікації

Перепалка Порошенка і студента про АТО потрапила на відео і збурила мережу

Перепалка Порошенка і студента про АТО потрапила на відео і збурила мережу
Джерело:  online.ua

У мережі обговорюють перепалку президента Петра Порошенка і студента про війну на Донбасі, яка сталася після зустрічі глави держави зі студентами-істориками в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Після зустрічі Порошенка зі студентами-істориками Національного університету імені Тараса Шевченка один з учнів запитав, коли він відправить у зону АТО на Донбас своїх дітей. На це президент відповів, що його діти вже повернулися з АТО і нагадав, що його молодшому синові 14 років.
Після цього Порошенко поставив питання, скільки років самому студенту, на що той відповів, що йому 22 роки і запитав у президента: коли закінчиться військове протистояння на Донбасі. На що глава держави заявив, що для того, щоб вирішити цю проблему, потрібна воля двох сторін.


Користувачі мережі відзначили, що студент ставить правильні запитання, а дехто жартує, що його вже відрахували з університету.





Як повідомляв ONLINE.UA, Петро Порошенко розповів студентам, як його син Олексій Порошенко переміг в конкурсі на вступ у приватну англійську школу-пансіон для хлопчиків Ітонський коледж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?