Бойовики ДНР шукають підземних "українських диверсантів": з'явилися смішні подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР шукають підземних "українських диверсантів": з'явилися смішні подробиці

Бойовики ДНР шукають підземних "українських диверсантів": з'явилися смішні подробиці
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР стверджують, що по підземних комунікаціях на окупованому Донбасі переміщаються українські диверсанти, які нападають на них.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
"У МДБ ДНР вивчають можливість блокування і контролю підземних комунікацій в окремих районах Донецька. Згідно доповідній записці на ім'я керівництва МДБ, українські ДРГ нібито активно переміщаються по підземних комунікаціях і нападають на "військовослужбовців" російсько-терористичних військ і мирних громадян, мінують і обстрілюють "важливі об'єкти" на території міста", - написав експерт.
За його словами, бойовики поширюють чутки, що український диверсант в Донецьку вискочив з люка і напав на російського офіцера.
"Раніше серед дислокованих в Донецьку бойовиків і місцевих жителів (в основному - Київський і Куйбишевський райони міста) поширювалися чутки про те, як українські диверсанти вискочили з каналізаційного люка, викрали якогось "російського полковника" і потім відрізали йому голову", - зазначив Тимчук.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики ДНР заявили про затримання групи підлітків, яких вони підозрюють у скоєнні диверсій "на замовлення спецслужб України".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?