Загибель малазійського Boeing: з'явилася важлива знахідка
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель малазійського Boeing: з'явилася важлива знахідка

Загибель малазійського Boeing: з'явилася важлива знахідка
Джерело:  interfax.com.ua

Фрагмент крила літака, виявлений раніше на острові Маврикій, належав зниклому в 2014 році малайзійському авіалайнеру MH370.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна", який цитує агентство АР.
Цей фрагмент був виявлений в травні і переданий експертам Австралійського бюро транспортної безпеки (ATSB). Вони провели аналіз і встановили приналежність уламка зниклому літаку. Це також підтвердив міністр транспорту Малайзії Ліоу Тіонг Лай.
До теперішнього часу жоден з виявлених фрагментів не дозволив експертам звузити зону пошуку уламків основної частини авіалайнера і визначити їх точне місцезнаходження.
Нагадаємо, що в ніч на 8 березня 2014 року літак компанії Malaysia Airlines пропав з екранів радарів під час рейсу з Куала-Лумпура в Пекін, на борту перебували 239 людей. Прем'єр-міністр Малайзії Наджіб Разак 24 березня повідомив, що повітряне судно впало в південній частині Індійського океану: про це свідчив аналіз супутникових даних. Імовірно, ніхто не вижив.
Як повідомляв ONLINE.UA, 28 вересня в Нідерландах оголосили результати розслідування міжнародної слідчої групи про загибель іншого малайзійського авіалайнера, МН17, який розбився над Донбасом влітку 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?