На Донбасі сталася страшна трагедія з дитиною: поліція звернулася до українців
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі сталася страшна трагедія з дитиною: поліція звернулася до українців

На Донбасі сталася страшна трагедія з дитиною: поліція звернулася до українців

У четвер, 6 жовтня, в Великоновосілківському районі Донецької області 10-річний школяр покінчив життя самогубством.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.
"Вчора в Великоновосілківському районі сталася велика трагедія. Благополучна сім'я. Поки мама була на батьківських зборах в школі, 10-річний син, шляхом повішення, покінчив життя. Ми будемо розслідувати цей факт як умисне вбивство, незважаючи на те, що всі обставини вказують на самогубство", - написав він.
Глава поліції в Донецькій області закликав українських батьків більше звертати увагу на своїх дітей, щоб не траплялися подібні трагедії.
"Дорогі батьки! В гонитві за своїм благополуччям, будинок, машина, робота, ми забуваємо за тих, кого привели в це життя і заради кого це все робимо - наших дітей. І я - не виняток. Трагедія і вже нічого не потрібно батькам з цього списку добробуту без дитини. Може, на мить зупинимося і задумаємося всі разом, може, щось робимо ми не те...", - зазначив Аброськін.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Харкові були знайдені мертвими у власній квартирі двоє чоловіків: 58-річний професор, доктор фізико-математичних наук і його 32 річний син.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?