У Німеччині пояснили, чому без нових санкцій проти Росії не обійтися
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині пояснили, чому без нових санкцій проти Росії не обійтися

У Німеччині пояснили, чому без нових санкцій проти Росії не обійтися

Глава комітету Бундестагу у закордонних справах Норберт Рьотген підтвердив можливість впровадження нових санкцій проти Росії, заявивши, що РФ повинна понести відповідальність за свої військові злочини в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські Новини.
"Відсутність санкцій за страшні воєнні злочини була б скандалом", - цитує Рьотгена німецьке видання Suddeutsche Zeitung.
Також він зазначив, що нові санкції хоч і не одразу, але вплинуть на російську політику. При цьому глава комітету Бундестагу піддав критиці інші європейські держави, які "не називають речі своїми іменами".
Нагадаємо, уряд Німеччини розглядає можливість для застосування європейських санкцій щодо Росії у відповідь на її дії в Сирії.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Державному департаменті США заявили про те, що США розглядають можливість впровадження нових санкцій проти Росії через її дії в Сирії.
США також прямо звинуватили Росію в завданні удару по гуманітарній колоні і вбивстві співробітників Червоного хреста під Алеппо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?