В українського міністра трапилося страшне горе
Категорія
Події
Дата публікації

В українського міністра трапилося страшне горе

В українського міністра трапилося страшне горе
Джерело:  online.ua

У міністра культури України Євгена Нищука померла дружина Оксана Батько-Нищук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
"Сьогодні зі сну не стало матері мого сина, дуже талановитої актриси, моєї дружини, рідної душі Оксани Батько-Нищук. Дуже щирої і відкритої людини, яка так сильно любила людей... Яка чуйно і близько до себе сприймала світ навколо і через таку любов ставала вразливою", - написав Нищук.
"Її блискуча Мавка з "Лісової пісні" наших студентських років завжди буде образом безсмертя... її одержимість і розтерзаність з Богданом Ступкою в "Королі Лірі" вражала всіх чесністю. Наша любов в "Ассо та Піаф" була відображенням складних, але таких великих і сильних почуттів. Це шок... це божевільна втрата .. це переживання за сина, як він це перенесе. Дуже боляче", - додав він.
Міністр також попросив усіх небайдужих поставити за його дружину свічку в церкві.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США у віці 83 років помер голлівудський актор Джером Сілберман, відомий під псевдонімом Джин Вайлдер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?