У Росії зробили резонансну заяву про липецьку фабрику Рошен
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії зробили резонансну заяву про липецьку фабрику Рошен

У Росії зробили резонансну заяву про липецьку фабрику Рошен
Джерело:  lipprok.ru

У російському Липецьку прокуратура влаштувала перевірку фабрики, яка належить корпорації Roshen, (як відомо, переданій президентом України Петром Порошенком в "сліпий траст"), і заявила про «порушення вимог промислової безпеки» на підприємстві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Жовтневого району Липецька.
"В АТ ЛФК Roshen технологічна схема газового обладнання ГРП не відповідає фактичному розташуванню обладнання, на зовнішніх ділянках газопроводів є сліди корозії, план заходів з локалізації та ліквідації наслідків аварій на небезпечних виробничих об'єктах не відповідає вимогам нормативних документів, на земельних ділянках, що входять в охоронні зони газорозподільних мереж, організовано складування будівельних матеріалів", - заявили в прокуратурі.
Також там зазначили, що за результатами перевірки щодо посадових осіб фабрики було винесено чотири адміністративних постанови.
Винних оштрафували на 20 тисяч рублів (8,3 тисячі гривень) кожного.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироід запропонувала спалити Липецьку кондитерську фабрику Roshen, що належить президентові України Петру Порошенку.
Також нагадаємо, що колишній глава АП Борис Ложкін, обіймаючи посаду глави адміністрації Порошенка, заявляв, що глава держави через посередників активно шукає покупців на фабрику корпорації Roshen в російському Липецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?