Путіна несподівано привітав один із президентів України
Категорія
Політика
Дата публікації

Путіна несподівано привітав один із президентів України

Путіна несподівано привітав один із президентів України

Перший президент України Леонід Кравчук привітав президента Росії Володимира Путіна з днем народження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Національну службу новин.
Кравчук побажав Путіну, якому 7 жовтня виповнюється 64 роки, підняти Росію на ту висоту, якої вона гідна.
«Я вітаю Володимира Володимировича з днем ​​народження з надією на майбутнє. У мене дуже велика бібліотека класичної літератури, перш за все російської, я вчився в Москві, я об'їздив пів-Росії. І у мене є чітке враження: Росія повинна підніматися, опускатися більше не можна. І Володимир Володимирович зараз має можливість, користуючись своїм іміджем і підтримкою в країні, підняти Росію на таку висоту, якої вона гідна - на дуже велику висоту», - сказав Кравчук.
Він також зазначив, що в Україні до російського президента ставляться негативно.
«В Україні Володимир Володимирович Путін багатьма сприймається як ворог. Я спілкуюся з людьми на вулицях, на ринках, зі студентами розмовляю - мало хто відгукується про Путіна нейтрально», - додав український екс-президент.
Як повідомляв ONLINE.UA, 7 жовтня на Манхеттенському мосту в Нью-Йорку невідомі вивісили величезний банер з портретом Путіна і підписом "Миротворець".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?