Нардепів викрили в справжній великій "зраді": опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепів викрили в справжній великій "зраді": опубліковано відео

Нардепів викрили в справжній великій "зраді": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український блогер Ярослав Матюшин вважає, що нардепи вчинили справжнісіньку "зраду", коли в четвертий раз відмовилися голосувати щодо закону про спецконфіскацію.
Про це Матюшин розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Я вважаю, що найбільш трушна така, їдка зрада - це те, що в четвертий раз провалили закон про спецконфіскацію. Провалили його і провладні фракції, там половина БПП не прийшла. Провалила його і "Батьківщина", яка дала рівно нуль голосів", - сказав блогер.
Він також зазначив, що "Батьківщина", пояснюючи свою відмову голосувати, пересмикує факти.
"Ну, зрозуміло, чому - "Батьківщина" на гроші олігархів існує, які тісно пов'язані з цим законом. Дуже цікава риторика у цього закону, антиспецконфіскація, з боку «Батьківщини», яку озвучує той же, наприклад, Власенко, з діда-прадіда адвокат Тимошенко. Він каже, що після цього закону майно і право на приватну власність кожного українця будуть під загрозою. Насправді це навіть не маніпуляція, це пересмикування фактів і відверта брехня, це такий класний п****ж в стилі "Батьківщини", - підкреслив Матюшин.
Блогер пояснив, у чому насправді суть закону про спецконфіскацію.
"Тому що суть цього закону: для того, щоб Ви підпали під його дію, щоб ваші гроші могли вилучатися на користь держави до рішення суду, вам треба бути: а) держслужбовцем; б) корупціонером; в) на вас має бути відкрита кримінальна справа . А якщо ви просто бізнесмен, просто пересічна людина, у якої десь на рахунках зберігаються гроші, цей закон до вас абсолютно непридатний", - сказав він.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Рада отказалась ругаться с Россией, но это не самое страшное.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?