Розведення сторін на Донбасі: зроблено нову важливу заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Розведення сторін на Донбасі: зроблено нову важливу заяву

Міністерство оборони України
Розведення сторін на Донбасі: зроблено нову важливу заяву

У штабі АТО заявили про успішне розведення українських військ і підрозділів бойовиків на Маріупольському напрямку.
Про це заявив спікер Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.
"Сьогодні вранці об 11 годині успішно пройшло розведення сил і засобів українських військ і загонів противника в районі Богданівки і Петровського на Маріупольському напрямку. Сили АТО відійшли на один кілометр на захід і зайняли нові, заздалегідь обладнані позиції», - підкреслив він.
Також спікер додав, що процес відведення підрозділів контролювався спільною місією ОБСЄ та Спільного центру контролю і координації.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше про розведення сторін у Донецькій області заявив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, який підкреслив, що українські воїни негайно повернуться на залишені позиції в разі потреби.
Також нагадаємо, що представник України в Мінській контактній групі, другий президент нашої країни Леонід Кучма запевнив, що розведення сторін у Станиці Луганській відбудеться тільки при повному дотриманні режиму тиші.
Як відомо, 21 вересня на засіданні Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі підписали Рамкову угоду про розведення сил і засобів на трьох ділянках: у районі Станиці Луганської, Золотого і Петровського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?