Цинічний розстріл курсанта в Харкові: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Цинічний розстріл курсанта в Харкові: з'явилися нові подробиці і відео

Цинічний розстріл курсанта в Харкові: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  online.ua

Стало відомо, що курсант, якому невідомий вистрілив у потилицю в Харкові, воював у зоні АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
24-річний Євген Сухов зараз вчиться в харківському військовому виші, він відслужив в зоні АТО на Донбасі, а два тижні тому одружився.
Медики розповіли, що стан потерпілого поки важкий. Куля, швидше за все свинцева, застрягла в кістці з іншого боку скроневої області.
Стрілка поки не знайшли. У момент нападу на вулиці було вже темно, тому свідки не встигли його як слід роздивитися. Вони розповіли тільки, що нападник був у масці і він не дуже високого зросту. У поліції додали, що злочинець був одягнений в куртку і штани темного кольору. Вік стрілка невідомий.
Причини нападу з'ясовують правоохоронці. Справу розслідують, як замах на вбивство. У Міноборони зазначають, що швидше за все, це був хуліганський напад.


Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 3 жовтня на вулиці Срібнокільській у Києві невідомий обстріляв молоду пару і зник з місця події.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?