Журналіст заявив про скандальний вчинок Савченко на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Журналіст заявив про скандальний вчинок Савченко на Донбасі

Журналіст заявив про скандальний вчинок Савченко на Донбасі
Джерело:  online.ua

Журналіст Олексій Мацука стверджує, що кілька тижнів тому народний депутат Надія Савченко намагалася проїхати до окупованого бойовиками Донецька для зустрічі з ватажком ДНР Олександром Захарченком, проте українські військові її не пропустили.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Мацуки.
"Надія Савченко намагалася проїхати до Донецька по стежках через Красногорівку, щоб зустрітися з Захарченком. Українські військові не пропустили. Це не сьогодні було, а кілька тижнів тому, сьогодні тільки дізнався", - написав журналіст.
У той же час у Савченко цю інформацію спростовують, однак не уточнюють, де вона була кілька тижнів тому.
Так, помічник Савченко Олег Мезенцев сказав "Стране": "Як Надія могла поїхати в Донецьк, якщо вона в Британії? Подивіться на сторінку Віри Савченко. І на майбутнє - всю цю інформацію з інтернету ми не коментуємо".
На сторінці Віри Савченко в соцмережі є кілька постів про те, що Надя перебуває в Британії.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Савченко заявила про те, що з ватажками бойовиків так званих ДНР і ЛНР можна вести прямі неофіційні переговори, і вона готова, "ризикуючи своїм життям", їхати і говорити з людьми на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?