У Путіна розповіли, чи подзвонили йому з Києва
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна розповіли, чи подзвонили йому з Києва

У Путіна розповіли, чи подзвонили йому з Києва

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що глава української держави Петро Порошенко не вітав російського лідера з днем ​​народження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
За словами Пєскова, у Путіна на 7 жовтня не заплановані офіційні заходи в зв'язку з Днем народження - він проведе його з рідними, близькими і друзями.
"У нього багато міжнародних телефонних розмов заплановано, багато поздоровлень", - сказав прес-секретар російського президента.
Він також зазначив, що пізніше буде оприлюднена зведена інформація, але Путіна вже привітали колеги по СНД і інтеграційним процесам: у числі перших главу російської держави привітали президенти Казахстану, Узбекистану, Азербайджану і Таджикистану.
На питання, хто привітав Путіна з західних лідерів, Пєсков відповів: "Поки не можу сказати, ми підготуємо зведену інформацію і надамо її".
Також він підкреслив, що з Києва взагалі ніхто не дзвонив, щоб привітати Путіна з днем ​​народження.
Як повідомляв ONLINE.UA, до дня народження президента РФ Володимира Путіна були створені три календарі ("Передвижники", "Місія здійсненна" і "Біле сонце Пальміри"), останній присвячений подіям в Сирії, а російський лідер на ньому зображений в ролі героя легендарного радянського фільму "Біле сонце пустелі" Федора Сухова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?