Ватажок ДНР у привітанні Путіну заплутався в народах
Категорія
Світ
Дата публікації

Ватажок ДНР у привітанні Путіну заплутався в народах

Ватажок ДНР у привітанні Путіну заплутався в народах
Джерело:  online.ua

Ватажок ДНР Олександр Захарченко привітав президента РФ Володимира Путіна з днем ​​народження від імені "свого народу", який нібито є "братнім" по відношенню до російського.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський ресурс бойовиків.
"Шановний Володимире Володимировичу! Від себе особисто і від імені всіх жителів "Донецької народної республіки" сердечно і щиро вітаю Вас з Днем народження. Допомога Російської Федерації і Вашої команди, Ваша особиста підтримка жителів Донбасу на дипломатичному рівні, в міжнародній політиці, в справі будівництва інститутів державної влади нашої молодої "республіки" - неоціненні", - написав Захарченко в листі Путіну.
Він також відзначив "братство народів двох держав" і підкреслив наявність дружніх і партнерських відносин Росії і ДНР.
Відзначимо, що така заява Захарченка виглядає дивно, оскільки пропаганда бойовиків стверджує, що вони - росіяни і борються за русскій мір. З іншого боку, до цих пір незрозуміло, що таке окремий "народ Донбасу". Нагадаємо, що жодна цивілізована країна не визнала ДНР незалежною республікою.
"У День Вашого народження дозвольте побажати Вам міцного здоров'я, щастя і життєвого благополуччя. Нехай поруч з Вами завжди будуть лише друзі, а всі намічені плани незмінно втілюються в життя", - підсумував ватажок бойовиків.
Як повідомляв ONLINE.UA, депутати Держдуми РФ вирішили подарувати Путіну зловісний подарунок - 450 троянд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?