Порошенко зробив важливу заяву про одну з головних трас України: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив важливу заяву про одну з головних трас України: з'явилися фото

Порошенко зробив важливу заяву про одну з головних трас України: з'явилися фото
Джерело:  president.gov.ua

Президент Петро Порошенко

заявив, що на ремонт траси Одеса-Рені додатково виділено 54 млн грн.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.


Під час візиту на 31 км траси Одеса-Рені Порошенко заявив, що ремонт державних магістралей - це стратегічне завдання держави. За його словами, в планах також є будівництво моста через Дунай в Румунію.


«Програма дорожнього будівництва є стратегічною лінією української влади - президента, прем'єр-міністра і уряду. Навіть той факт, що зростання коштів, передбачених державним бюджетом на 2017 рік на дорожній фонд, перевищуватиме 30 млрд гривень, чітко демонструє пріоритети, які зараз є в української влади», - зазначив президент.


Президент додав, що зараз завершуються чергові тендерні процедури. Порошенко розповів, що при розробці тендерних процедур та документації повинні бути прискорені терміни їх обробки і визначено фронт робіт для залучення надійних і відповідальних виконавців.


За словами президента, ще одним підтвердженням пріоритетності дорожнього будівництва є ухвалення Верховною Радою в першому читанні законопроекту про дорожній фонд.


Як розповів голова Одеського облавтодору, на сьогоднішній день вже відремонтували 12 з 17 ділянок траси Одеса-Рені, що становить 65 км.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Петро Порошенко призначив народного депутата від БПП Олексія Савченка головою Миколаївської обласної державної адміністрації

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?