Путін і не тільки: названі три головні бандити Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін і не тільки: названі три головні бандити Росії

Путін і не тільки: названі три головні бандити Росії
Джерело:  online.ua

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович назвав імена трьох головних бандитів, які розкрадають Росію.
Про це він розповів у своєму блозі на ONLINE.UA.
Зокрема він розповів про купівлю Роснефтью компанії Башнефть.
"Беруть участь в цьому злочині три головних бандита, які вже провернули крадіжку активів ЮКОСа (компанії Михайла Ходорковського, - ONLINE.UA) на користь свого роснефтійського общака в попередньому десятилітті. Імена цих бандитів: Володимир Володимирович Путін, Ігор Іванович Шувалов (перший заступник голови уряду РФ , - ONLINE.UA) і Ігор Іванович Сечин (глава Роснефти, - ONLINE.UA)", - сказав Рабинович.
За його словами, Путін і його друзі ігнорують закони РФ, російських і іноземних інвесторів, а також росіян.
"Злочинна змова бандитів Володимира Володимировича з двома Ігорами Івановичами на*рала з високої вежі на всі російські закони, на принципи захисту приватної власності, на букву, дух і принципи приватизації, на російських і іноземних інвесторів, і, більш за все, на російське народонаселення, для якого рівняння 1 + 1 =? є непосильним завданням", - зазначив фінансист.
"Вони продовжують розкрадати Росію, причому з кожним днем ​​все більше, як ніби завтра не настане ніколи. Ось хто є справжніми ворогами Росії. І вони збожеволіли від своєї повної безкарності", - додав він.


Більше  читайте в блозі Слави Рабиновича на ONLINE.UA: Путин и еще два врага России обезумели от воровства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?