Фінляндія навела докази військового нахабства Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Фінляндія навела докази військового нахабства Росії

Фінляндія навела докази військового нахабства Росії
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони Фінляндії оприлюднило фотографію російського Су-27, який раніше порушив повітряний простір країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Міноборони Фінляндії.
У той же час, як відзначає група з розслідування військових конфліктів Conflict Intelligence Team, цей же Су-27 ("RF-92414", бортовий номер "42 червоний") був сфотографований російським авіаспоттером також 6 жовтня в районі аеродрому Пушкін в передмісті Санкт- Петербурга.
"Озброєння літака (ракета класу "повітря-повітря" Р-27Р (або Р-27ЕР) під фюзеляжем і по парі ракет того ж класу Р-27Т і Р-73 під кожним крилом) на обох фотографіях також збігається", - йдеться в повідомленні Conflict Intelligence Team.
"Таким чином, очевидно, що цей Су-27 вчора дійсно здійснював виліт, а фотографія, оприлюднена фінським міноборони, мабуть, є справжньою", - додали там.



Фото, оприлюднене Міноборони Фінляндії.



Фото, оприлюднене російським авіаспоттером


При цьому, як відзначають розслідувачі, за відкритими даними неможливо встановити, чи справді він порушив повітряний простір Фінляндії.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Росія має намір розмістити свої військові бази на Кубі і у В'єтнамі, керуючись власними "національними інтересами"

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?