Суд виніс нове рішення щодо пенсіонера Азарова: з'явилися документи
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд виніс нове рішення щодо пенсіонера Азарова: з'явилися документи

Суд виніс нове рішення щодо пенсіонера Азарова: з'явилися документи

Київський апеляційний адміністративний суд задовольнив позов Пенсійного фонду України і скасував раніше прийняте рішення Подільського районного суду Києва про відновлення виплати пенсії колишньому прем'єр-міністру Миколі Азарову.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook віце-прем'єр-міністра Павла Розенка.
«Пенсійний фонд подав апеляцію на таке рішення суду і виграв її. У нашій суперечці крапку поставив Київський апеляційний адміністративний суд, який чітко визнав помилку Подільського суду і скасував рішення суду про відновлення виплати пенсії Азарову», - написав він.
Він також додав, що, незважаючи на таке рішення суду, можливі нові позови про відновлення виплат чиновникам часів Януковича.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Подільському районному суді Києва заявляли, що інформація про відновлення виплати пенсій Азарову не відповідає дійсності.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?