Нещасливий ролик: з'явилося відео, яке приносить біду бойовикам ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Нещасливий ролик: з'явилося відео, яке приносить біду бойовикам ДНР

Нещасливий ролик: з'явилося відео, яке приносить біду бойовикам ДНР
Джерело:  online.ua

Відомий український журналіст Денис Казанський показав відео пропагандистського телеканалу "Росія 1", останній "щасливий" герой якого був затриманий в Києві за участь у війні на Донбасі на боці бойовиків ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Історія зі спійманим в Борисполі бразильським найманцем Рафаелем Лусваргі - це просто якийсь феномен. Рафаель - відомий найманець з десятирічним стажем і досвідом війни в гарячих точках по всьому світу. Особистості своєї абсолютно не приховує. З 2014 року воює за бойовиків. Відкрито знімався в різних російських сюжетах про війну, і тут раптово поперся в Донбас через Київ, куди абсолютно легально прилетів під своїм ім'ям звичайним рейсом", - розповів Казанський про затриманого.
Також він навів відеоролик росТБ, що вийшов в ефір у лютому 2015 року, на якому відображені бойовики ДНР, серед яких і затриманий в Борисполі найманець. "Він виявився нещасливим для всіх, хто в ньому знявся. Ополченець на прізвисько "Тарган" був убитий прямо на очах у журналістів каналу "Росія". Головний герой сюжету Рафаель був заарештований вчора СБУ. А командир бойовиків Бабай (Володимир Тимофєєв) в березні 2016 року був заарештований "генеральною прокуратурою ЛНР" за грабежі, згвалтування і вбивства", - пояснив журналіст.
"Феєрія божевілля. Державний російський телеканал знімає пропагандистський сюжет про "ополченців", половина яких разом з командиром згодом виявляється бандою гвалтівників і потрапляє на підвал, а бразильський легіонер за якимось хером їде до столиці держави, з якою воює, і потрапляє там до в'язниці", - підкреслив Казанський.


Користувачі мережі поіронізували над долею бойовиків. Так Eugene Pedash написав: "Мабуть, цьому бразильцеві дуже хотілося стати легіонером, а з футболом у нього не склалося".
Kostyantyn Vorona: "Життя розставило все на свої місця. А деяких розсадило)".
Oleksandr Vorobyey: "Товариство друзів-недоумків".
Володимир Шелест: "Чавити їх потрібно, як тарганів!".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилися фото затримання бразильського найманця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?