У Путіна після войовничої заяви позадкували
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна після войовничої заяви позадкували

У Путіна після войовничої заяви позадкували

Спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін заявив про неможливість зіткнення Збройних сил Росії і США в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
«Росія - миролюбна країна, і завжди підкреслює, що ми робимо все для підтримання миру», - сказав Володін.
На його думку, в першу чергу необхідно думати про громадян своєї країни, перш ніж робити заяви про недружні кроки. «Їх безпека - це борг будь-якої держави, і захист безпеки - це пріоритет в роботі будь-якого політика, будь-якої державної структури», - підкреслив голова Держдуми Росії.
Крім іншого, Володін заявив про необхідність об'єднання і координації спільних зусиль для запобігання терористичним атакам в усьому світі.
Нагадаємо, 6 жовтня офіційний представник Міністерства оборони Росії І гор Конашенков заявив, що російські винищувачі збиватимуть будь-які невпізнані об'єкти у небі над Сирією, в тому числі літаки США.
Як повідомляв ONLINE.UA, один з лідерів Демократичної партії США, сенатор Бен Кардін вважає, що президент Росії Володимир Путін повинен відповісти за свої злочини в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?