А ви тримайтеся тут: соцмережі обговорюють нове рішення Росії щодо військ в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

А ви тримайтеся тут: соцмережі обговорюють нове рішення Росії щодо військ в Сирії

А ви тримайтеся тут: соцмережі обговорюють нове рішення Росії щодо військ в Сирії
Джерело:  online.ua

7 жовтня в Держдумі РФ було ратифіковано угоду про безстрокове розміщення авіагрупи  Росії в Сирії, що викликало бурхливу реакцію користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт партії "Єдина Росія".


Згідно з документом, авіаційна група РФ на прохання Сирії на безоплатній основі буде перебувати на аеродромі Хмеймім в провінції Латакія, а її використанням керуватиме командир, призначений російською стороною і узгоджений з представниками влади Сирії.


Також угода визначає безперешкодний перетин кордону російським складом, боєприпасами, обладнанням без оглядів, зборів і мит. При цьому, особовий склад і члени їхніх сімей мають гарантований імунітет і недоторканність майна. "Угода укладається на безстроковий період і тимчасово застосовується з дати підписання", - йдеться в пояснювальній записці.


Користувачі мережі розкритикували таке рішення російського уряду. Так, багато користувачів соцмереж задумалися про те, звідки РФ візьме на це гроші, і припустили, що фінансування пройде за рахунок пенсій. У зв'язку з цим згадали  слова глави російського уряду Дмитра Медведєва у відповідь кримчанам, що скаржились н а маленькі пенсії: "Грошей немає, але ви тримайтеся".



Мuд Роіссі: "На війну в Сирії гроші є. А ви тримайтеся тут. Гарного вам настрою!".



Влад Казаков: "Безстрокова авіагрупа безстрокового президента".


AllCorrectNews: "Безоплатній?".




Як повідомляв ONLINE.UA, Держсекретар США  Джон Керрі закликав розглядати дії Росії в Сирії як військові злочини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?