Дружина Саакашвілі приголомшила заявою про плани чоловіка
Категорія
Політика
Дата публікації

Дружина Саакашвілі приголомшила заявою про плани чоловіка

Дружина Саакашвілі приголомшила заявою про плани чоловіка
Джерело:  RFI

Дружина колишнього президента Грузії, голови Одеської ОДА  Міхеїла Саакашвілі  Сандра Рулофс розповіла, що Саакашвілі хотів би працювати в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю RFI.


Рулофс зазначила, що її чоловік вважає, що виконав своє завдання в Одеській області, і тепер хотів би міняти політику і боротися з корупцією в українській столиці.


При цьому, за її словами, з Грузією у Саакашвілі "поки неясно", оскільки зміни в Україні зроблять позитивний вплив і на Грузію. У той же час, Україна має більші масштаби і бізнес-інтереси. Дружина Саакашвілі впевнена, що українці хотіли б бачити політика в Києві, але еліта виступає проти його діяльності там.


Сандра Рулофс вважає, що в США і Європі підозріло ставляться до Міхеіла Саакашвілі, оскільки він важкокерований. На її думку, Заходу зручніше вести справи з корупціонером, ніж з екс-президентом Грузії, і тому його не підпускають до Києва.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  з'явилися чутки про відставку губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі, але політик спростував їх.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?