День народження Путіна: в мережі вдало пожартували щодо помилки
Категорія
Світ
Дата публікації

День народження Путіна: в мережі вдало пожартували щодо помилки

День народження Путіна: в мережі вдало пожартували щодо помилки
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Роман Шрайк в  день народження президента Росії Володимира Путіна  вдало пожартував про те, скільки насправді років йому мало б бути.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера.


"Сьогодні Володимиру Путіну виповнилося 64 роки. Це рівно на 64 роки більше, ніж потрібно", - написав Роман Шрайк.


Відзначимо, що за кілька годин публікації жарт зібрав майже 3 тис "лайків", понад 100 "репостів" та безліч коментарів. Так, користувач Oleg Shirshov написав: "Я б і не знав без такого роду постів".



Ilona Vynnychuk: "Можна навіть сказати на 64 роки і 9 місяців".


Українська блогер Катерина Золотарьова: "На 11 років вже дідуся Леніна пережив, падла".


У зв'язку з днем народження Путіна в мережі також пожартували над причинами, за якими  в Росії виступають за заборону абортів. Igor Kovtunenko: "Ось чому вони аборти забороняють...".


Тихолаз Ігор: "Ось де точно був потрібен аборт, а його не відбулося".


Андрій Карпенко: "Володимир Спиридонович не використав бар'єрні контрацептиви, тому його помилка зараз ходить по землі і смішить весь світ".



Тетяна Демченко: "Розумієте, це х**ло - двійник або трійник... Справжнього Путіна вбили хз коли. Але справа в тому, що ці кацапи вибирають собі знову і знову такого ж у***на! Не важливо коли здохне це х**ло - москалі виберуть собі нового... Тільки так і більше ніяк)))".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР  Олександр Захарченко привітав Володимира Путіна з днем народження від імені "свого народу", який нібито є "братнім" по відношенню до російського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?