США висунули Росії ще одне гучне звинувачення
Категорія
Світ
Дата публікації

США висунули Росії ще одне гучне звинувачення

США висунули Росії ще одне гучне звинувачення
Джерело:  online.ua

В США впевнені, що уряд Росії стоїть за останніми  кібератаками на системи електронного листування осіб і установ США.


Про це заявили в Міністерстві національної безпеки США і в офісі директора Національної розвідки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter відомств.


"Останні публікації електронних листів, нібито отриманих в результаті хакерських зломів, на сайтах подібних DCLeaks.com і WikiLeaks, а також публікації хакера Guccifer 2.0, мають ознаки методів і мотивів, які спостерігаються в зусиллях, які направляє Росія", - заявили в Розвідувальному співтоваристві США (USIC).


У розвідці також впевнені, що зломи робилися з метою здійснення впливу на результати виборів в США. "Ці крадіжки даних і зливи інформації покликані вплинути на виборчий процес в США. Подібні дії не є новими для Росії - росіяни використовували аналогічну тактику в Європі і Євразії, наприклад, щоб вплинути на громадську думку. Ми вважаємо, враховуючи масштаб і характер цих зусиль, що тільки високі чиновники Росії могли віддати наказ про подібні заходи", - йдеться в повідомленні розвідки США.




Як повідомляв ONLINE.UA, держсекретар США  Джон Керрі закликав розслідувати дії Росії в Сирії як військові злочини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?