Путіну знову побажали багато мертвих гостей
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну знову побажали багато мертвих гостей

Путіну знову побажали багато мертвих гостей
Джерело:  online.ua

В  день народження президента Росії Володимира Путіна  користувачі соцмереж побажали, щоб до нього прийшли в гості всі, хто загинув в результаті його дій.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Так, в мережі згадали відеозапис 2014 року, на якому українська співачка Анастасія Приходько вітає російського президента. "Я хочу побажати Володимиру Путіну в його день народження, щоб до нього прийшло багато гостей. Матроси з підводного човна "Курськ", діти з бесланської школи, глядачі вистави Норд-Ост, омські і псковські десантники з невідомих могил на Донбасі... щоб , прийшовши додому, він почув їхні голоси, і зрозумів, що він за людина, щоб за всі свої вчинки відповів", - говорить Приходько.


Відео: YouTube/Vugar Naib


"Хочу приєднатися і доповнити список гостей убитими їм Анною Політковською (російська журналістка, була розстріляна, - ред), Олександром Литвиненком (колишній співробітник ФСБ РФ, був отруєний, - ред.), Борисом Нємцовим (російський опозиційний політик, був застрелений - ред. ) і Валерією Новодворської (російська правозахисниця, загинула від інфекційно-токсичного шоку, - ред.). І жителями затопленого їм Кримська. І підірваними за його наказом городянами Волгодонська, Буйнакську, Москви і Дагестану. І пасажирами збитих їм літаків. Боїнгом МН-17 в повному складі. І рейсом з усією польською елітою", - написала в Facebook українська блогер Катерина Золотарьова.


"Нехай до нього сьогодні вночі прийдуть убиті його війнами мирні жителі Сирії, Грузії, Абхазії, Осетії, Чечні, Придністров'я і Карабаху. І нашого українського Донбасу. І нашого Криму... А з ними і військові, що їх захищали.

Нехай він зустріне всіх цих людей в холодному поту і до кінця своїх нікчемних днів буде сходити з розуму від страху зустрічі з ними ТАМ. І нехай пам'ятає, що він не вічний. За все відповість. Перед кожним. За кожного", - додала вона.


Інші користувачі мережі також підтримали такі поздоровлення. Леся Золотарьова: "Відплата неминуча. І чим пізніше - тим страшніше".


Ірина Бржозовского: "А йому наплювати... повірте... Людина без душі, без совісті..."


Степова Олена: "Думаю, що йому все одно :( він як робот. Воно не живе".


Irina Korotych: "До чого весь цей антропоморфізм? (с) Ви прям як до людини до нього ставитеся. Нема чого, право".


Ірина Голяева: "Спочатку - Гаага!!!"


Anatoliy Burbeza: "Ось здається мені що це список не повний..."


Іван Іванов: "Нє, хай живе довго. Багатьом людям потрібно побачити відео а-ля Каддафі в канаві або Мілошевич в Гаазі".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР  Олександр Захарченко привітав Володимира Путіна з днем ​​народження від імені "свого народу", який нібито є "братнім" по відношенню до російського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?