Порошенко в Одесі сходив в кафе, яке намагалися підірвати: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко в Одесі сходив в кафе, яке намагалися підірвати: з'явилися фото і відео

Порошенко в Одесі сходив в кафе, яке намагалися підірвати: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко під час свого робочого візиту до Одеси побував у волонтерському кафе, яке намагалися підірвати в 2015 році.


Про це повідомляє ONLINE.UA.

«Кажуть, що найсмачніша кава в Одесі - «У Ангелових». Відвідав знамениту кав'ярню, щоб потиснути руку її господарям - учасникам волонтерського руху та справжнім патріотам, і висловити своє захоплення їх мужністю», - написав президент у своєму Facebook.


Також було опубліковано відео візиту глави держави в це кафе.



Крім того, своїми враженнями від приходу Порошенко поділилася і одна з власників закладу - Ірина Ангелова.
«Нотатка про ідеального клієнта;) Поїв, заплатив, швидко пішов, написав відгук в Тріпадвізорі;)))» - з гумором зазначила вона.
За словами господарів закладу, Порошенко вибрав з меню одеські страви - форшмак, варену картоплю з ікрою з в'ялених баклажанів, мариновані гриби, випив півкелиха вина. Все це обійшлося йому приблизно в 300 гривень.


«Він дуже галантний і ввічливий чоловік, просто ідеальний клієнт», - розповіла Юлія Ангелова.
Разом з Порошенком обідали губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі, голова обласної ради Анатолій Урбанський і віце-прем'єр Геннадій Зубко.


За словами джерела «Думской»  в оточенні президента, рішення відвідати ресторан на Жуковського український лідер прийняв спонтанно, і толком перевірити місце не встигли.
«За дві-три години все вирішилося, співробітники Управління держохорони перевірили заклад лише на вибухівку та зброю. Продукти ніхто не вивчав, аналізи не брали, ніхто заздалегідь страви не пробував. Люди з АП були в шоці, не рекомендували їсти тут, але Петро Олексійович був непохитний», - заявив він.

Крім того, стало відомо, що заклад «Ангелових він обрав тому, що вони з самого початку війни зайняли патріотичну позицію, зазнали терористичну атаку, але не здалися і продовжують годувати одеситів і гостей міста».


«Одеські страви - теж свідомий вибір, президент зобов'язаний поважати культуру регіонів країни, які він відвідує», - підкреслив він.
Варто додати, що під час візиту президента ресторан працював в звичайному режимі: нікого не виганяли і через рамку металошукача не проводили. Деякі відвідувачки, набравшись сміливості, підійшли до Петра Порошенка і зробили з ним кілька спільних фотографій. Охорона помітно нервувала, але не смикалася.


Зазначимо, що родина Ангелових в Одесі відома своїми волонтерськими проектами на допомогу українській армії, а їх кафе в 2015 році стало об'єктом замаху - його намагалися підірвати.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  голова держави під час візиту до Одеси запропонував ввести в Україні свято виноробства.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?