У мережі одним прикладом показали, як розбилася "велич Росії"
Категорія
Культура
Дата публікації

У мережі одним прикладом показали, як розбилася "велич Росії"

У мережі одним прикладом показали, як розбилася "велич Росії"

У російського гумориста Михайла Задорнова, відомого своїми жартами про дурість американців та європейців, виявлена ​​серйозна хвороба, лікувати яку він вирішив у одній з клінік Європейського Союзу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посилання на сторінку сатирика «Вконтакте».
«В організмі, на жаль, виявлено серйозну недугу, властиву не лише віку. Лікувати треба негайно. Журналістів попереджаю: дзвонити мені марно, шукати мене марно, оскільки буду проходити лікування в одній з кращих клінік Прибалтики. І навряд чи вам в цій клініці скажуть про мене щось конкретне, оскільки лікувати в Євросоюзі того, хто виступає проти євросоюзної фальшивої демократії і толерантності, для них вельми небезпечно. Тому лікування буде проходити «в темну», в прихованому режимі », - написав він.


У свою чергу, український журналіст Денис Казанський відзначив Задорнова як прикладу брехливості «російської величі».
«Російський сатирик Михайло Задорнов серйозно захворів. Згортає роботу над своїми проектами і їде лікуватися в одну з кращих клінік ... Прибалтики. Так-так, тієї самої Прибалтики, в яку Михайло Задорнов плювався протягом усього свого сценічної кар'єри, обзиваючи Латвію, Литву та Естонію "країнами великої шістки", всіляко звинувачуючи їх в русофобії, фашизм і т.д.», - підкреслив він в своєму Facebook.


За словами блогера, «просто дивно, наскільки ж горезвісний "руській мір" - паскудна і гнила конструкція».
«Всю свою кар'єру людина будувала на приниженні Заходу, виступала проти "євросоюзної фальшивої демократії", а як припекло - побігла туди лікуватися, тому що на всю велику Росію з усіма її нафтодоларами та "Іскандерами" не знайшлося жодної клініки, в якій йому можуть надати нормальну медичну допомогу », - заявив він.
Казанський зазначив також, що «всю велич Росії легко розбилося об одну болячку, яку можуть вилікувати тільки в країнах НАТО».


«Фальшива євросоюзна демократія навчилася будувати хороші лікарні і платити гідні зарплати своїм лікарям, а путінська Росія натомість розвивала скрєпи. Задорнову добре. Він - еліта. У нього є гроші, щоб до фашистів і геїв поїхати і підлікуватися. А ось аудиторії його тільки скрєпами тепер лікуватися і залишається», - резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі піднялася хвиля обурення через плани співачки Наталі Корольової дати концерт у київському Палаці «Україна» після підтримки анексії Криму і російської агресії на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?