Саакашвілі остаточно прояснив, чи виїде він в Грузію: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі остаточно прояснив, чи виїде він в Грузію: опубліковано відео

Саакашвілі остаточно прояснив, чи виїде він в Грузію: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михеїл Саакашвілі

 має намір побувати у Грузії після закінчення парламентських виборів в країні, однак працювати залишиться в Україні.


Про це повідомоляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

«Однозначно, після виборів я поїду до Грузії, я буду допомагати моїй країні, я візьму відпустку за свій рахунок тут. І буду активно залучатися до найближчі дні в якісь процеси », - заявив він.
У той же час Саакашвілі прокоментував обіцянку глави МВС Грузії Георгія Мгебрішвілі негайно заарештувати екс-президента після перетину кордону.


"Вони порушили кримінальну справу, але нещодавно у центрі Тбілісі був мітинг, де було 70 тисяч людей - це дуже багато, це якби в Україні на Хрещатик вийшло 500 тисяч осіб. Це означає, що там навіть пальцем мене ніхто не чіпатиме, коли майже вся поліція на нашому боці, збройні сили на нашому боці, тобто на стороні державності і законності ", - підкреслив одеський губернатор.



Також він додав, що не поїхав до Грузії на період виборчої кампанії, щоб уникнути насильницьких дій.
"Уявіть, приїжджає політик - старий, поганий, його зустрічає півмільйона українців в аеропорту, яким чином могла б його владу затримати? Єдина причина, через яку я не приїхав, я не хотів, щоб це була причина для якихось насильницьких дій", - розповів політик.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  дружина Саакашвили шокувала своїми заявами щодо планів родини перебратися до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?