Російські війська не припиняють підготовку до великої війни - журналіст про Донбас
Категорія
Події
Дата публікації

Російські війська не припиняють підготовку до великої війни - журналіст про Донбас

Російські війська не припиняють підготовку до великої війни - журналіст про Донбас

На Донбасі бойовики за допомогою росіян ведуть активне будівництво оборонних споруд, готуючись до зими і масштабних зіткнень.
Про це розповів український журналіст Юрій Бутусов, передає ONLINE.UA з посиланням на  ZN.UA.

«Російські окупаційні війська не припиняють підготовки до великої війни. По всьому фронту противник веде роботи з будівництва оборонних споруд і підготовки до зими. На жаль, ця робота ведеться в набагато більшому обсязі, ніж це роблять українські війська, виділяється помітно більше будівельних матеріалів, інженерної техніки », - розповів він.
У той же час Бутусов підкреслив, що ведення інженерних робіт не говорить про те, що бойовики мають намір піти в глуху оборону.


«Противник має серйозний брак особового складу, набагато більший некомплект в бойових підрозділах. І за допомогою укріплень противник підвищує стійкість своїх бойових порядків, знижує бойові втрати. Це дає можливість зосередити оперативні резерви, які можуть застосовуватися, в тому числі, і для наступальних операцій », - резюмував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше були  названі регіони Донбасу, у яких найбільш вірогідне поновлення масштабних зіткнень і неможливе розведення сторін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?