Легендарна українська спортсменка розповіла про стосунки з росіянками
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарна українська спортсменка розповіла про стосунки з росіянками

Легендарна українська спортсменка розповіла про стосунки з росіянками
Джерело:  online.ua

Легендарна українська фехтувальниця Ольга Харлан зізналася, що ніколи не думала про особливе ставлення до суперниць-росіянок у зв'язку з агресією РФ проти України, і до усіх своїх супротивниць ставиться однаково.
Про це олімпійська чемпіонка Пекіна, призер Олімпіад в Лондоні і Ріо-де-Жанейро, багаторазовий переможець чемпіонатів світу і Європи розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Ніколи таких думок не було. Ми з ними змагаємося, як з конкурентами на доріжці. Ми ніколи про це не розмовляли », - зізналася Харлан.

Спортсменка додала, що і росіянки не ведуть таких розмов з українками, «тому що розуміють - краще цього не робити».
«Безглуздо про це говорити. Для нас спорт - це світ, в якому ми живемо. І не було такого, щоб всупереч », - підкреслила вона.
За словами Харлан, беручи участь на чемпіонатах світу в Москві і Казані, їй хотілося перемогти, «щоб там грав гімн України».


«Але це для нашої країни, щоб люди раділи. Але ми просто робимо свою справу і повинні доводити, що ми кращі в усьому світі. Ми повинні поважати всіх суперників, незалежно від країни. Я так завжди ставлюся до суперників і сподіваюся, що до мене так само відносяться», - резюмувала вона.



Більше читайте в інтерв'ю спортсменки на ONLINE.UA — Олімпійська чемпіонка Харлан: коли немає перемог, про спортсменів в Україні забувають.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?